برای جا افتادن استانبولی چه نکاتی لازم است ؟
استانبولی پلو از جمله غذاهایی می باشد که اساس آن برنج و گوجه فرنگی می باشد که به عنوانی بعضی از افراد از آن نیز به عنوان دمی گوجه یاد می کنند.  ما را در ادامه این مطلب از آشپزخانه نمناک همراهی کنید تا برای شما دستور تهیه استانبولی پلو با گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را بیان کنیم.
مواد لازم برای درست کردن استانبولی پلو گوشت مغز ران بدون استخوان :750گرم برنج :یک کیلو رب گوجه فرنگی :یک قاشق سوپخوری گوجه فرنگی:سه کیلو پیاز سرخ کرده  :3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن :100 تا 150گرم نمک و فلفل :به مقدار کافی تعداد زمان لازم پخت برای 6 نفر 1 ساعت و 15 دقیقه
خنده بازار گوجه ,استانبولی ,فرنگی ,لازم ,گوجه فرنگی ,قاشق سوپخوری ,تهیه استانبولی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دیدار با ما hooshemalidariran فروش چت | خرید درجه ارزان|خرید درجه|خرید چت شخصی پرسش مهر 21 تیم متخصص طراحی و دوخت لباس دانلود فیلم دانلود کده