گوشت‌ کوب برقی چیست و برای ش باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

 

گوشت‌ کوب برقی چه مزایایی دارد؟

شاید فکر کنید اگر غذاساز یا مخلوط‌کن داشته باشیم، دیگر نیازی به داشتن گوشت‌کوب برقی نیست. بله، گوشت‌کوب برقی دقیقا همان کار غذاساز و مخلوط‌کن را انجام می‌دهد، اما با این تفاوت که کاربری راحت‌تری دارد و وسیله دم‌دستی‌تری است. مهم‌ترین مزایای گوشت‌کوب‌های برقی عبارت‌‌اند از:

  • جابه‌جایی راحت: اغلب گوشت‌کوب‌های برقی بین حدود ۱ تا ۲ کیلوگرم وزن دارند و چون به‌نسبت غذاسازها خیلی سبک‌ترند، جابه‌جاکردن‌شان راحت‌تر است.
  • استفاده سریع: گوشت‌کوب‌های‌ برقی هیچ نیازی به آماده‌سازی و تنظیمات پیچیده ندارند. فقط کافی است بزنید به برق و شروع به‌کار کنید!
  • جاگیر نبودن: گوشت‌کوب‌های‌ برقی برخلاف غذاسازها که جای زیادی را در داخل یا روی کابینت اشغال می‌کنند اصلا جاگیر نیستند و حتی در آشپزخانه‌های کوچک هم بالاخره جایی برای‌شان پیدا می‌شود.
  • استفاده آسان: با گوشت‌کوب برقی دیگر نیازی نیست که مثلا برای پوره‌کردن سوپ قابلمه ‌را داخل مخلوط‌کن خالی کنید، بلکه برعکس، این گوشت‌کوب است که داخل قابلمه می‌رود و در عرض فقط چند ثانیه و بدون هیچ ظرف کثیف‌کردنی کار را یک‌سره می‌کند.

گوشت‌کوب برقی به‌درد چه کسانی می‌خورد؟

گوشت‌کوب برقی وسیله‌ پرکاربردی است، اما لزوما به‌درد همه خانه‌ها نمی‌خورد. اگر معمولا در حجم زیاد آشپزی می‌کنید، بهتر است که از همان غذاساز یا مخلوط‌کن‌ استفاده کنید. اینها فضای بیشتری را در آشپزخانه اشغال می‌کنند، اما برای آشپزی در حجم زیاد مناسب‌ترند. این‌درحالی است که اگر گوشت‌کوب برقی را برای غذاهای کم‌حجم و مصارف خرده‌ریز مدنظر دارید، قطعا از نش پشیمان نمی‌شوید. گوشت‌کوب برقی خصوصا برای پوره‌کردن غذای بچه وسیله فوق‌العاده‌ای است.

برای گوشت‌ کوب برقی به چه نکاتی باید توجه داشت؟

قدرت موتور

گوشت‌کوب‌های برقی موجود در بازار قدرت موتورشان از ۱۰۰ تا ۱۵۰ وات شروع می‌شود و مدل‌های بالای ۵۰۰ وات هم داریم. برای لِه‌کردن مواد نه‌چندان سخت قدرت موتور بین حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ وات معمولا کفایت می‌کند و برای به‌گردش درآوردن مواد غذایی بین تیغه‌ها و ایجاد بافتی لطیف و مخملی کافی است. اما برای خردکردن مواد سخت مثل یخ گوشت‌کوب‌های با قدرت موتور بالاتر توصیه می‌شوند. البته دقت داشته باشید که قدرت موتور بالاتر همیشه به‌معنی کارایی بهتر یا دوام بیشتر محصول نیست و عوامل دیگری هم در تضمین کارایی و دوام مؤثرند.

سرعت

گوشت‌کوب‌های برقی می‌توانند تک یا چندسرعته باشند. گوشت‌کوب‌های ارزان‌قیمت‌تر معمولا تنظیمات سرعت ندارند یا نهایتا ۲سرعته‌اند. مدل‌های ۴ تا ۶سرعته هم داریم که پیشرفته‌تر اما گران‌ترند. البته اگر غذاساز یا مخلوط‌کن دارید، همان گوشت‌کوب‌های تک یا ۲سرعته احتمالا برای‌تان کفایت می‌کنند و مدل‌های پیشرفته‌ترش دیگر واقعا ولخرجی است!

طراحی

گوشت‌کوب برقی باید خوش‌دست باشد و بتوان راحت کنترلش کرد. در این وسیله خاص خیلی مهم است که دکمه روشن/خاموش یا همان پاور در محلی با دسترسی آسان قرار داشته باشد. در بعضی از مدل‌ها باید دکمه پاور را در تمام مدت استفاده همچنان فشرده نگه داشت و به‌همین‌خاطر اگر دکمه پاور کوچک و خیلی تورفته باشد، کنترل یک‌دستی گوشت‌کوب سخت می‌شود. پس حتما موقع به سختی و آسانی فشردن دکمه پاور دقت کنید. مدل‌هایی هم هستند که دسته‌ ارگونومیک با کلید نرم دارند و کار با آنها کوچک‌ترین زحمتی برای‌تان نخواهد داشت.

وزن

سبکی و سنگینی گوشت‌کوب را هم باید مدنظر داشته باشید. ایده‌آلش این است که گوشت‌کوب را یک‌دستی بگیرید و با دست آزادتان ظرف را نگه دارید یا محتویات لازم را اضافه کنید. اما هرچه گوشت‌کوب سنگین‌تر باشد مجبور می‌شوید که دودستی کنترلش کنید.

جنس میله

میله گوشت‌کوب‌‌ دقیقا همان قسمتی است که بیشتر کثیف می‌شود و ازهمین‌جهت باید به جنسش دقت کرد. جنس تیغه‌ها تقریبا در همه مدل‌ها استیل ضدزنگ است، اما جنس میله می‌تواند پلاستیکی یا فلزی باشد. گوشت‌کوب‌های میله‌فلزی راحت‌تر تمیز می‌شوند (البته سنگین‌تر هم هستند)، درحالی‌که میله‌پلاستیکی‌ها معمولا بر اثر آغشته‌شدن به مواد غذایی رنگی مثل گوجه بعد از مدتی تغییر رنگ می‌دهند.

شارژی یا غیرشارژی

گوشت‌کوب‌های ارزان‌قیمت‌تر شارژی نیستند و کابل‌شان هم معمولا کوتاه و انعطاف‌ناپذیر است. پس یعنی همیشه باید بندوبساط‌تان را نزدیک پریز برق پهن کنید! اگر در آشپزخانه‌تان ازلحاظ تعداد پریز محدودیت دارید، شاید بهتر باشد که به مدل‌های شارژی فکر کنید تا بتوانید در هر نقطه‌ای از آشپزخانه امکان مانور داشته باشید. اما ناگفته نماند که مدل‌های شارژی علاوه‌بر قیمت بالاتر سنگین‌تر هم هستند و با اینکه پول بیشتری بابت‌شان پرداخت می‌کنید، معمولا قدرت و کارایی کمتری به‌نسبت گوشت‌کوب‌های غیرشارژی دارند.

متعلقات

بیشتر مدل‌های گوشت‌کوب برقی با خودشان لیوان مدرجی هم دارند که خصوصا برای تهیه سس یا اسموتی‌های یک‌نفره خیلی به‌درد می‌خورد. مدل‌های پیشرفته‌تر به‌دلیل برخورداری از متعلقات دیگری از قبیل خردکن، همزن و آسیاب کارایی وسیع‌تری دارند و البته قیمت‌شان هم بالاتر است. اما اگر گوشت‌کوب برقی چندکاره می‌، انتظار نداشته باشید که مثلا همزنش به‌پای قدرت و کارایی همزن‌های تک‌کاره برسد.


راهنمای استفاده از وسایل برقی خانگی برقی ,گوشت‌کوب ,گوشت‌کوب‌های ,قدرت ,مدل‌های ,معمولا ,گوشت‌کوب برقی ,گوشت‌کوب‌های برقی ,قدرت موتور ,داشته باشید ,دکمه پاور ,قدرت موتور بالا? منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طاقت بیار انواع آیفون تصویری مهدیه دانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد وبلاگ شخصی احمد ابول پور هر چی که بخوای آیروموزیک بزرگترین سایت تفریحی و سرگرمی آموزش طب سنتی دکتر علیرضا یارقلی مجردی بعد از سی سالگی